Veelgestelde vragen

  1. Wat kan ik precies met deze website?
  2. Moet ik registreren om de website te gebruiken?
  3. Wat gebeurt er met mijn data?
  4. Kan ik ook foto's plaatsen?
  5. Kan ik mijn ingevoerde data ook weer downloaden?
  6. Hoeveel auto's kan ik toevoegen?
  7. Welke functionaliteiten worden er geboden?
  8. Kan ik ook tankbeurten registreren?
Wat kan ik precies met deze website?
Met deze website kunt u zelf het onderhoud van uw auto of motorfiets bijhouden. Via uw computer, tablet of mobiel kunt u uw gegevens raadplegen, daarnaast bent u niet afhankelijk van een geinstalleerd pakket of een excelbestand.
Moet ik registreren om de website te gebruiken?
Ja, om de website te gebruiken moet u een account aanmaken, hieraan zijn geen kosten verbonden. Na registreren kunt u inloggen en voertuigen aanmaken om te onderhouden.
Wat gebeurt er met mijn data?
Vanzelfsprekend worden uw gegevens niet aan derden verstrekt (tenzij wetterlijk verplicht). U kunt de website ook gebruiken met minimale gegevens, u bent bijvoorbeeld niet verplicht om uw kenteken in te voeren. Daarnaast zult u ook niet ongevraagd email ontvangen met reclame doeleinden.
Kan ik ook foto's plaatsen?
Zowel bij het onderhoudsobject als bij de servicebeurten kunt u foto's plaatsen. De foto's worden op de server bewaard, u heeft dus geen externe foto-opslag nodig.
Kan ik mijn ingevoerde data ook weer downloaden?
Met de PDF export kunt u uw data exporteren en eenvoudig uitprinten of opslaan op uw computer.
Hoeveel voertuigen kan ik toevoegen?
U kunt gratis vier voertuigen toevoegen. Als u meer voertuigen wilt toevoegen kunt u tegen laag tarief een abonnement afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op.
Welke functionaliteiten worden er geboden?
Naast standaard gegevens zoals het aantal beurten en de leeftijd van uw voertuigen zijn er nog meer functionaliteiten uitgewerkt. Denk aan tankbeurten registreren of onderdelen toevoegen. Er worden regelmatig updates uitgevoerd om nieuwe functionaliteiten toe te voegen of bugs op te lossen.
Kan ik ook tankbeurten registreren?
U kunt ook tankbeurten registreren waarbij een locatie van het tankstation kan worden toegevoegd. Het verbruik en de prijs per liter worden berekent.